Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، بازی رایانه‌ای GTA یکی از پرطرفدارترین و پرفروش‌ترین عناوین بازی هم برای کنسول‌ها و هم برای رایانه‌های شخصی است. از همین رو گیمر‌های بسیاری در سراسر جهان هرگونه خبری در مورد این بازی را دنبال می‌کنند. به تازگی استیون آگ کسی که مسئولیت اجرای حرکت و صداگذاری روی شخصیت اصلی داستان جی‌تی‌ای را دارد گفت: "احتمالا GTA 6 به زودی برای کاربران عرضه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

بیشتر بخوانید: تأخیر در عرضه Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

این بازیگر آمریکایی به خاطر درخشش در نقش ترور فیلیپس در مود پنجم بازی جی‌تی‌ای مشهور شد. او زمان عرضه این بازی را سال آینده میلادی یا دو سال بعد دانسته است. به علت پیچیدگی ساخت بازی جی‌تی‌ای، تولید هر قسمت از این بازی ۷ تا ۸ سال زمان می‌برد. با توجه به اینکه بازی GTA 5 در سال ۲۰۱۳ میلادی عرضه شد این بازی سال ۲۰۲۰ یا در نهایت ۲۰۲۱ عرضه می‌شود.

خبرهایی خوش برای طرفداران بازی رایانه‌ای جی‌تی‌ای

راک‌استار (شرکت سازنده بازی جی‌تی‌ای) مود آینده GTA را برای کنسول‌های پلی‌استیشن ۵ و ایکس‌باکس اسکارلت عرضه می‌کند. مایکروسافت و سونی کنسول‌های جدید خود را در تعطیلات سال نو میلادی ۲۰۲۰ عرضه می‌کنند و بدون شک تولید بازی GTA برای عاشقان دنیای گیم خبری بسیار خوشحال کننده است.

هنوز مشخص نشده است که استیون آگ در مود جدید بازی GTA چه نقشی را بر عهده خواهد داشت و آیا همانند GTA 5 شخصیت اصلی خواهد بود یا خیر؟ آنچه به طور قطع در مورد آن می‌توان سخن گفت حضور این بازیگر آمریکایی در جریان بازی است و مطمئنا سازندگان جی‌تی‌ای از توانایی‌های او استفاده خواهند کرد.

شرکت راک‌استار در حال حاضر بر روی چندین بزرگ بازی فعالیت می‌کند. از دیگر بازی‌هایی که گیمر‌ها اشتیاق زیادی به عرضه آن دارند، Red Dead Redemption 2 است. تولید بازی‌های جذاب و پر‌هیجان سبب شده محصولات این شرکت طرفداران زیادی در سراسر جهان داشته باشد.

انتهای پیام/

راک‌استار در تلاش برای عرضه زودهنگام جی‌تی‌ای

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خواندنی بهترین ها دریچه فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۷۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز،تیمی از دانشمندان آلمان، ایالات متحده آمریکا و لوکزامبورگ داده‌های بیش از ۱۴ هزار نفر را که در یک تحقیق طولانی‌مدت شرکت کرده بودند، مورد بررسی قرار دادند.

شرکت‌کنندگان در این تحقیق بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۷۴ میلادی به دنیا آمده و متعلق به نسل‌های مختلف بودند. این افراد که بین ۴۰ تا ۱۰۰ سال داشتند، طی یک دوره زمانی ۲۵ ساله به ۸ پرسش پاسخ می‌دادند.

یکی از سوالات اصلی این بود که «در چه سنی کسی را پیر توصیف می‌کنید؟»

متولدین سال ۱۹۱۱ میلادی در پاسخ به این سوال گفتند که پیری به طور متوسط در سن ۷۱ سالگی شروع می‌شود؛ و هنگامی که همین پرسش از متولدین سال ۱۹۵۶ میلادی پرسیده شد که اکنون به سن ۶۵ سالگی رسیده بودند، آنها آستانه پیری را سه سال دیرتر دانستند و ۷۴ سالگی اعلام کردند.

مارکوس وتشتاین، عضو این تیم تحقیق در گزارشی می‌نویسد: «امید به زندگی افزایش یافته است و برخی از جنبه‌های سلامت نیز در طول زمان بهبود یافته است؛ به طوری که افراد در سنین خاصی که در گذشته پیر محسوب می‌شدند، اکنون دیگر مسن تلقی نمی‌شوند.»

همین روند در سطح فردی نیز مشاهده شد. بگونه‌ای که هر شرکت کننده پس از چهار یا پنج سال مسن‌تر شدن، تخمینش را برای شروع سالمندی یک سال افزایش می‌داد. زنان نیز آستانه پیری را بطور متوسط حدود دو سال دیرتر از مردان درنظر می‌گرفتند.

فاکتور‌های دیگری نیز وجود داشتند که بر تخمین فردی افراد تأثیر می‌گذاشتند؛ مثلا افرادی که مشکل سلامتی داشتند، تنهاتر بودند یا «احساس می‌کردند» مسن‌تر هستند، عموماً معتقد بودند مرحله کهولت زودتر شروع می‌شود.

به گزارش یورونیوز، البته این مطالعه دارای محدودیت‌هایی نیز بود؛ از جمله اینکه شرکت‌کنندگان همگی از یک کشور یعنی آلمان بودند. همچنین این احتمال وجود دارد که در فرهنگ‌های غیر اروپایی، «پیری» به گونه‌ای متفاوت دیده و توصیف شود.

در عصر حاضر، انسان‌ها طولانی‌تر از همیشه زندگی می‌کنند و با ادامه بهبود کیفیت زندگی و سلامت، احتمالا رسیدن به یکصدمین سالگرد زندگی بسیار رایج‌تر خواهد شد؛ به طوری که مردم شروع به طرح این سوال می‌کنند که آیا برای زندگی انسان محدودیتی وجود دارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • دستگیری شکارچیان غیرمجاز در منطقه حفاظت شده هلن
  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟
  • 15 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • دستگیری متخلفان شکار غیر مجاز در منطقه حفاظت شده هلن
  • پس از 12 سال: جدایی کاپیتان محبوب از دورتموند
  • غرق در نوستالژی؛ بهترین بازی‌های PlayStation 2
  • هفت محبوب پرسپولیس در باشگاه صدتایی‌ها
  • اتفاق عجیب در آزادی/ این پرسپولیسی‌ها دیگر محبوب نیستند
  • گلر استقلال محبوب ماند
  • ویسی: فدراسیون و سازمان لیگ عرضه ندارند شورای امنیت وسط بیاید